Известие

Collapse
No announcement yet.

Крушки за габаритите на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ОК, благодаря,

сега бихте ли ми препоръчали някой такъв ДРЛ модул. Защото вчера ходих до Викиват в Пловдив да питам за същото реле което монтирах на Реното но вече не го предлагат. А в нета е пълно с всякакви такива модули ама сега да започна да експериментирам...
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd, 140 hp '02
    EX...Fiat Tempra 1.6

Comment

Аз ползвам такъв:

http://www.555.bg/obiava/drl-%D0%BC%...%83%D0%BB/aw0k

За няколко години, нямам никакви забележки.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

моя е такъв - http://www.elimex.bg/product/106921/...mobil-drl.html

И аз нямам проблеми и забележки.
        Предимството му е, че е евтин и се настройва лесно - от две "винтчета".

Предната ми кола имаше по-скъп програмируем модул, който за да го настроиш трябва да четеш книжка, да му броиш писуканията и да щракаш 15 пъти лостчето за светлините, не препоръчвам.
        156 2.0TS

Comment

И аз не търся нещо много сложно...
          На другата ми кола при запалване на двигателя фаровете светкаха плавно след 15 секунди. Светеха на на късите на 50% без габаритите и таблото. И при гасене на двигателя също гаснеха плавно.
          Нещо такова просто търся...
          EX...Fiat Tempra 1.6

Comment

Този, който е посочил колегата @dhtj ми се струва по-удачен откъм функционална гледна точка. А и по-евтин.
            Разликата с този, който съм посочил е във функцията "изпрати ме до вкъщи", която никога не ми се е налагало да ползвам.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Обаче помня, че имаше проблеми с инсталацията на какъвто и да е дрл модул на 156.
              По-сложно е от на "нормалните" коли, трябва да се добави допълнително реле, защото за къси и дълги мисля, че е общо от завода.

Има тема във форума, доста страници е, но ако почете колегата ще се ориентира как става.
              156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                Обаче помня, че имаше проблеми с инсталацията на какъвто и да е дрл модул на 156.
                По-сложно е от на "нормалните" коли, трябва да се добави допълнително реле, защото за къси и дълги мисля, че е общо от завода.

Има тема във форума, доста страници е, но ако почете колегата ще се ориентира как става.
                Доколкото помня, това което казваш, е валидно за 156 отпреди вътрешния FL. След това тази простотия е вече изчистена от инж. Тоци Бегали.

Т.е - колегата не би трябвало да настъпи тази мотика.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами колеги решил съм и утре ще взема релето и тези дни ще го монтирам / ако успея /. После ще пиша тук има ли проблеми с монтажа или всичко е ОК.
                  EX...Fiat Tempra 1.6

Comment

Working...
                  X